Seneste nyt fra FANT

De sidste mange år har vores ungdomsafdeling i fodbold, Ommersyssel IF, samarbejdet og støttet organistationen FANT. I den forbindelse har vi modtaget en tak for støtten samt billeder af hvad vores bidrag er/og bliver brugt til.

Tekst og billeder fra FANT kan ses nedenfor.

FANT er en humanitær organisation, der forsøger at skabe udvikling og forandring i det tidligere borgerkrishærgede Sierra Leone, gennem oprettelse af idrætsforeninger.

Du kan læse mere om FANT og deres arbejde i Sierra Leone på deres hjemmeside www.fant.dk

Tusind tak for jeres støtte til FANT (Football for a New Tomorrow). Jeres brugte udstyr har i den grad fået nyt liv og skaber nu smil og glæde for børn og unge i FANT’s fodboldklubber i Sierra Leone. Jeres tøj er nu synligt i Sierra Leone, hvor blandt andet U12-drengene fra Goodrich nu spiller i jeres uniform. Spillerne bruger tøjet til både kamp og træning, og alle er utrolig glade for at have et rigtigt fodboldsæt. Som det ses på billederne, er banen i Goodrich langt fra den standard, som vi kender i Danmark, men spilleglæden kan ingen tage fra dem! Vi håber, at i også i fremtiden vil støtte med udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *